Skip to content

Serien Allt jag inte minns har idag kl. 21.00 premiär på SVT1. Serien kan även ses på SVT Play. Den 16:e november 2018 spelades scener in på Brf Älvkvarnen, mellan Drottninggatan 44 och 46.

Serien är baserad på romanen Allt jag inte minns från 2015 av Jonas Hassen Khemiri och handlar om tre personers kärlek och vänskap. Boken är beskriven genom andra personers minnen. Khemiri tilldelades Augustpriset 2015 i den skönlitterära klassen.

SBC har under senare år sett en stor efterfrågan bland bostadsrättsföreningar, mäklare, köpare och säljare samt andra intressenter att enkelt kunna analysera hur välmående en bostadsrättsförening är.
SBC Boendeindikator är en bedömning av en bostadsrättsförening utifrån tre huvudsakliga parametrar fastighet, förvaltning och boendemiljö. SBC analyserar föreningen noggrant på en mängd olika områden med utgångspunkt i de tre huvudparametrarna. Analysen ger styrelsen en plattform att arbeta vidare utifrån inklusive förbättringspotential. Om den analyserade bostadsrättsföreningen lever upp till de krav vi på SBC ställer på en välskött och välmående bostadsrättsförening får föreningen stämpeln ”SBC Godkänd”. Stämpeln är en indikator på att föreningen arbetar aktivt för ett ökat värde på föreningens fastighet, en mer effektiv förvaltning och en ökad boendenytta. se länken nedan.

Diplom SBC 1